Pozovite 060 027 1212
info@yourdomain.com

Izrada web sajtova koji se prilagođavaju mobilnim uređajima. Seo optimizacija sajta za pretraživače, e-commerce web prodavnice i vođenje društvenih mreža.

Izrada internet prodavnice 2017-11-18T19:29:21+00:00

Izrada internet prodavnice – Izrada web prodavnica

Izrada internet prodavnice je jako bitna za svaku prodaju. Koja je njihova najveća prednost? Internet online prodavnice omogućavaju da vaši proizvodi budu dostupni nonstop. Internet prodavnica nije samo ukras na vašem sajtu. Internet shop može povećati Vašu prodaju za deset puta ili više. Isto je slučaj i sa prodajom usluga putem online web prodavnice. Dosta je primera i u našoj zemlji gde razni stručnjaci prodaju neke od svoji suluga kao na primer,  video predavanja,  obuke, kursevi…

Izradom online web shopa vaši proizvodi su dostupni 24 časa dnevno. Prvo što kupcima pada na pamet je da određeni proizvod vide na internetu. Mogu da pročitaju specifikaciju proizvoda. Da pregledaju slike proizvoda.Da se informišu o dobrim stranama proizvoda i nuspoajava ako ih ima. Potencijalnom kupcu to pruža uverljivu sliku o vama. Kao o profesionalnom i stručnom prodavcu. Što je stručnije Vaše objašnjenje na internet prodavnici, to je veća verovatnoća da će posetilac postati Vaš kupac. Još jedna od jako bitnih stvari vezana za web online shopove je ta da trebate imati feedback o proizvodima. Trebate imati web prodavnicu gde će posetioci i kupci moći ostavljati komentare.

Izrada internet prodavnice – Interakcija sa kupcima

Onda sad možemo uporediti 2 vrste internet web prodavnica. Prva je klasična prodavnica, osnovne informacije u dugme kupi. Ne uliva baš mnogo poverenja , jel da? Druga web prodavnica ima feedback , posetioci mogu da koriste komentare. To je ono najzanimljivije. Dolazi do interakcije između prodavca i potencijalnih kupaca. Mogućnost da posetioci mogu postaviti pitanje i da vi stojite iza toga sa povratnom informacijom. To posetiocu mnogo znači. To je dobrim delom i vrsta marketinga jer se vidi da iza te prodaje stoji firma, da stoji tehnička podrška. Da ta web prodavnica nije samo neki aparat za prodaju na internetu.

Povezivanje proizvoda sa društvenim mrežama

Kad je web prodavnica u pitanju, nikako ne smemo zaboraviti društvene mreže. Povezivanjem  internet online šopa i samih proizvoda, ostvarujemo jake veze sa korisnicima i budućim klijentima. Na raspolaganju su nam elementi za lajkovanje ( sviđanje proizvoda ) i šerovanje ( deljenje ) proizvoda na društvenim mrežama. Što je veći broj lajkova i šerova vaše prodavnice,  to je veći ugled vašeg veb šopa na internetu. Na taj način Google vašu veb prodavnicu još bolje rangira u rezultatima pretrage. Znači, društvene mreže imaju veliki uticaj na Google i bolje vas rangira u rezultatima pretrage za vaše ključne reči. Iz toga proizilazi da će vas posetioci lakše naći ako kucaju npr.,  izrada internet prodavnice, izrada internet prodavnica ,  izrada web prodavnica ili prodavnice, veb online ( onlajn ) šop ili shop, jeftina izrada web prodavnica i tako dalje , za određene ključne reči u vašoj branši naravno.

Online web shop – brza kupovina

Zadnjih nekoliko godina sve više raste prodaja kupovinom preko interneta u Srbiji. Iako je stanovništvo generalno jako nepoverljivo ako se plaćanje ne odvija uživo, stariji uče na generacijama mladih koji u velikom procentu obavljaju elektronsku kupovinu. I to ne samo kod nas , naši mladi poručuju i kupuju razne proizvode iz svih zemalja sveta.

Kako se danas mnogo brže živi nego pre desetak i više godina, ljudi nemaju toliko slobodnog vremena za fizički odlazak u kupovinu. Ako imaju relevantne sajtove, web prodavnice kojima se veruje, pa zašto bi? Lepo je znati da ste na 2 klika poručili i platili neki proizvod. Još je lepše iščekivati ga da stigne za par dana.

Kapaciteti naših internet online prodavnica

Naše internet web prodavnice opremljene su automatikom i vlasnik sajta ne mora da troši vreme na njih. To znači da se celokupna prodaja proizvoda obavlja automatski i da nije potrebna Vaša asistencija pri prodaji. Kada kupac klikne na dugme da poruči, možete biti hiljadama kilometara daleko,  transakcija se odvija u sekundi a na vaš račun uredno stiže novac. Jedino što vama kao prodavcu u virtuelnoj prodavnici preostaje je da smislite profesionalan način isporuke. Ako su fizički proizvodi u pitanju naravno. Kad je reč o digitalnim proizvodima, kao što su na primer razni elektronski časopisi, brošure, katalozi , šabloni i tutorijali, onda se celokupna isporuka odvija u okviru same web prodavnice. Po prebacivanju novca na vaš račun sistem sam pokaže pretplatniku na kom linku internet prodavnice može preuzeti  svoj artikl. Zvuči neverovatno? Ali je u stvarnosti vrlo prosto i lako.

Internet web shopovi koje mi izrađujemo mogu imati neograničen broj proizvoda i kategorija. Takođe je moguće da se te kategorije dalje granaju hijerahijski. Kategorije proizvoda mogu imati svoje potkategorije koje opet mogu imati svoje pod potkategorije i tako u nedogled. Ali sve je to stvar oganizacije i strukture proizvoda. Prikategrizaciji proizvoda uvek gledamo da smanjimo broj potkategorija, da ih ne granamo nespotrebno. Samim tim kupcima je mnogo lakše da vrlo brzo nađu željeni proizvod. Mi to zovemo user friendly web prodavnica ili šablon prodavnice jednostavne kupovine.

Plaćanje proizvoda u prodavnici

Ako se odlučite da Vam mi napravimo veb prodaju , imaćete na raspolaganju sve vrste onlajn plaćanja. Plaćanje proizvoda može biti pouzećem ili na kućnu adresu kupca.

Za kupce koji žele elektronski vid plaćanja možemo osposobiti plaćanje proizvoda sa elktronskim karticama banaka čuvene Visa i Master Card. Na zahtev klijenta možemo u vesti i još neke npr., American Express i druge. Uglavnom te transakcije šaljemo na Paypal koji je posrednik u plaćanju sigurnom kupovinom.

Na zahtev najzajtevnijih korisnika, izrađujemo sofisticirane sisteme naplate koji direktno povezuju plaćanje na sajtu i vašu banku.

Izrada internet prodavnice za sve delatnosti sa neograničenim brojem kategorija i proizvoda. Naplata putem visa master kartica, jeftina izrada Beograd