Pozovite 060 027 1212
info@yourdomain.com

Izrada web sajtova koji se prilagođavaju mobilnim uređajima. Seo optimizacija sajta za pretraživače, e-commerce web prodavnice i vođenje društvenih mreža.

Izrada sajta 2017-11-18T19:23:54+00:00

Izrada sajta profesionalno – Usluge web dizajna i SEO

Izrada sajta je neophodna svim firmama i pojedincima kako bi se reklamirali na internetu i ostvarili neke od svojih ciljeva. Nekima je važno da budu samo zapaženi ali većini je najvažnija zarada. Zato pravimo profesionalne web prezentacije koje će uz pomoć seo optimizacije i social marketinga dopreti do velikog broja posetilaca. Vaš uspeh je naš uspeh!

Izrada sajta veoma profesionalno po najsavremenijim metodama izrade web sajta.  Naš moto je povoljno, brzo i kvalitetno izraditi web prezentaciju. Seo optimizacija stranica za povećanje vidljivosti sajta na internetu i veliki broj posetilaca. Kompletna usluga izrade kampanja na društvenim mrežama Facebook, Twiter, Google+, Linkedin, Instagram. Profesionalna web rešenja online prodavnica i kupovina proizvoda iz fotelje. Ciljano facebook oglašavanje i Google Adwords kampanje kojima povećavamo broj kupaca. Od vaše prezentacije pravimo uspešan biznis.

Ako nemate puno vremena i veliki budžet , onda je izrada sajta u wordpress-u sjajna stvar za Vas.  Izrada sajta u wordpress-u skraćuje vreme izrade internet prezentacije a umnogome štedi vaš novac. Pored vordpresa , radimo i na ostalim poznatim CMS sustavima.  Joomla, Drupal , Magento… Za klijente kojima trebaju kompleksna rešenja , web dizajn i CMS radimo od nule kao jedinstvena custom ( ručna izrada ) rešenja.

Moderan dizajn sajta

Izrada unikatnog dizajna je vaša prepoznatljivost na internetu. To znači da neko kad zakuca na vaša vrata treba da se oseća prijatno u vašem domu. Ista je stvar i savašim sajtom.  Sajt treba da ima elegantan dizajn , ništa napadno , bez mnogo detalja. Suviše detalja odvlači pažnju od sadržaja sajta ( content ).

Editovanje sadržaja sajtova

Naši sistemi omogućavaju editovanje sadržaja na 1 klik. U današnjem svetu živi se ludo i brzo i nema se vremena. Ako bi i editovanje sajta bilo samo gubljenje vremena  onda bi to bila prava noćna mora. Editovanje sadržaja na našim sajtovima se vrši u sekundi. Bilo da hoćete da promenite jednu reč ili ceo pasus, da dodate sliku ili je promenite , promene su trenutne i brze. Svi naši sajtovi imaju sistem za editovanje sadržaja  ( Content Management System ). Na njima je lakše editovati sadržaj nego postaviti sliku na Facebook. Izgradićemo Vam takav sajt jer ne želimo da imate manje nego mi na našim sajtovima.

Održavanje web sajta

Izgradnja web sajta je samo jedan segment u bitisanju sajta na internetu. Većina firmi ili agencija za izradu internet sajtova uglavnom nudi izradu. Retko ko spominje održavanje tih istih stranica. Održavanje web sajta je malo širi pojam.  Osnovno održavanje sajta svodi se na tehnička poboljšanja sajta, update sistema ( ako su u pitanju CMS sistemi ), update plugin-ova sistema i sl.  Onaj drugi deo odnosi se na održavanje sajta u smislu izmena i dopuna sadržaja od  strane web agencija. Mi u našoh agenciji vršimo uslužno editovanje sadržaja sajta u dogovoru sa klijentom. Editovanje možemo dogovoriti kako na mesečnom, tako i na godišnjem nivou. Sve to opet u zavisnosti od vaših potreba za ažuriranjem sadržaja.

Brzina učitavanja sajta

Google nikako ne voli trome i spore sajtove. Takvi sajtovi su osuđeni na propast jer ih google penalizuje. Niko ne voli da čeka čitavu večnost da mu se otvori Vaš sajt. U tom slučaju zatvara tab svog brauzera i ide dalje.  Možda imate dobar sadržaj na sajtu. Možda imate dobre proizvode i usluge. Ali ko će na taj način saznati za njih?

Seo optimizacija i Online marketing

Ako ste do sada mislili da internet uglavnom služi za zabavu, grdno ste se prevarili. Ako imate svoj web sajt a društvene mreže Facebook  i Twitter koristite samo za relaksaciju, to Vam je najveća greška.  Na vidljivost vašeg sajta u rezultatima pretrage u velikoj meri utiču društvene mreže , seo  i marketing na društvenim mrežama. Svakodnevno viđate firme na facebook-u iznad čijih objava stoji natpis „SPONZORISANO“. Ako mislite da neki imaju višak para pa su odlučili da ga bace, opet ste pogrešili. Ako imate svoj web sajt a ne znate zato oni to rade , pozovite nas. Detaljno ćemo Vam objasniti zašto ne možete prosperirati bez seo optimizacije i društvenih mreža.

Jeftina izrada sajta – Izrada sajta i njegova cena

Radimo s ljubavlju pa je izrada sajta kod nas Vaša najbolja odluka. Upravo iz tog razloga i cena izrade sajtova kod nas je najpovoljnija i jeftina. Uprkos tome, to ne znači da ćete dobiti sajt za džabe. Ali ćemo se truditi da se uklopimo u Vaš budžet ukoliko je to moguće. Mi pružamo profesionalne web usluge izrade sajta, programiranje stranica i internet marketing a putem tih stranica možete ostvariti dobru vidljivost sa našim web stranicama. Zato ne oklevajte nego nas pozovite  na 060 027 12 12 da dođemo do najboljeg rešenja za Vaš biznis.